FIEM.blogg.se

long time, no see

HEEEEEJ PÅ ER VÄRLDES BÄSTA LÄSARE! Förlåt att ja inte bloggat på typ en vecka! Men efter att vi hade spelt in svarena till från frågestunden så drog jag till Sebban och kom hem för nåra timmar sen! Så förlåååååt! Men kul har vi haft! Vi hade huset för oss själva så det blev inte lungt i huset där inte! Vi har badat bubbelbadkar, grillat, suttit framför en spis och grillat marshmallows, sett på massa filmer, sett på massa avsnitt från 16 and pregnant på mtv (höhö) bråkat med tre galna katter, och massa mer ! Han var borta nåra timmar igår kväll så då passa jag på att göra mat tills han kom hem! Ris, kyckling och bearnésås! Ååååh, är ja inte världens bästa flickvän?! :D JO.
Nu har ja varit ute på sunne med mamma och bror och köpt jordgubbar, ben and jerrys och hårfärg! Så snart ska ja färga överhåret rött! Hade så för typ nåt år sen, men efter nån vecka hade alla rött överhår och svart underhår så ja färga hela skiten svart ist! Får se hur det går den här gången, men ANUUUUS va snyggt det är ! ;)
jättedålig bild å färgen höll på att åka ur där, men aaaa. Ni får bild sen på hur det blev :D
 
 
 
Idag börjar Fryxdalsdansen! FYFAAAAN VA RÖJ! Så ikväll ska väl ja å Astri dra med oss nåra brudar å strosa omkring på törg, Fredag och Lördag hade jag tänkt mej in på Kolsnäs! Lördag äre ju Björn Rosenström å de får ja ju inte missa, förra året fick ja autograf i pannan! (A)
/F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


Follow on Bloglovin