FIEM.blogg.se

famouselife

Alla har väl hört talas om att Tiger Woods har haft en kärleksaffär med en annan samtidigt med sin fru Elin Woods ? Nu har hon förlåtit honom !


Det verkar som om Tiger Woods fru Elin Woods (Nordegren) har förlåtit sin make. Kanske har hans tid på rehab och hans offentliga ursäkt hjälpt till. Det har nu gått 3 månader sen Elin lämnade Tiger, men nu är hon alltså beredd att flytta tillbaka till honom med deras två barn. Vi hoppas för deras skull att Tiger har förändrats, men vad är det man säger "det går aldrig att tvätta ränderna ur en tiger"...!Igår på den tyska Echo Music Awards galan möttes många kändisar på röda mattan.. bland annat var Rihanna på plats med sin ytterst ovanliga outfit! Vad tycker ni om den ?

Frågar ni mej ? GRÄSLIG !
Här har ni hennes framträdande från galan:

Under modeveckan förra året lanserade Victoria Beckham sitt egna klädmärke och satsningen har verkligen varit lyckosam. Många heta stjärnor har setts bära hennes kreationer och Victoria själv är ju en vandrande reklampelare för sitt klädmärke. Hon bär strategiskt sina kläder på röda mattan och viktiga framträdanden som i American Idol när hon var gästdomare.Kommentarer
Postat av: matilda

Okej, mina med :D

2010-03-05 @ 19:59:19
Bloggadress: http://qwentus.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nej

2010-03-05 @ 20:00:03
Bloggadress: http://segerprincess.blogg.se/
Postat av: julia

älskar dej <33333

2010-03-06 @ 00:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


Follow on Bloglovin