FIEM.blogg.se

HISS/DISS

EMMA HISSAR om sommaren

nu fick jag lust att hissa&dissa lite saker,
det finns mkycket som jag hissar, speciellt nu på sommaren.
Fast dock dissar jag att sommarlovet snart är slut..!


hissar LÅNGA sovmornar,
nu på sommaren har det ju blivit extra mkt, man är uppe sen på kvällen, & sover långt in på dan, även om det är skönt att vara ute & få sol på sig, så hissar jag ändå långa mornar, när man kan ligga & dra sig, behöver inte stressa till ngt.

en annan sak jag hissar är att man får så sjukt många mer vänner nu på sommarn, alla är ju ute på stan, & det är lättare än vad man tror att få vänner. denna sommaren har jag fått 1,2,3,4,5,6,7..... ah. minns inte men MASSA mera vänner. det hissar jag groft mkt!

vem gillar inte att komma hem efter en dag på stranden & ,ärka att man har fått världens solrand, det är så himmla härligt, man känner sig stolt på ngt sätt. riktigt skönt!


EMMA DISSAR om sommaren

även om det känns som om det inte finns ngt man kan dissa nu när det är sommar & livet leker.
så har ja kommit fran till några irriterande saker.

som tex. DOM DÄR IRRITERANDE MYGGORNA, visst, det finns många jobbiga kryp på sommaren, getingar, festing, ah osv, men jag tycker ändå myggorna är värst.!

nu på sommaren har det blivit extra mkt musik, jag lyssnar ju på musik på spotify. & jag sitter med någa polare & lyssnar, & helt plöttligt kommer den där irriterande reklamen mitt upp i allt, jag tror inte jag är själv om att tycka illa om spotify reklamen.. eller?!

solbränd.. fyfyfy, jag behöver inte skriva så mkt, jag tror ni fattar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


Follow on Bloglovin