FIEM.blogg.se

sofias änglar

Heeeej ! :'(
Är helt röd i ögonen och sminket är i hela ansiktet på mig, såg nyss reprisen på "sofias änglar"
och det gick verkligen inte att hålla tillbaka tårarna !

Usch va hemskt ! Det var repris i dag, men annars är det på tisdagar klockan åtta i femman tror ja,
det ska jag definitivt inte missa !

I Sofias änglar får Johnnie Krigström, Mattias Särnholm & Sofia Wistam chansen att hjälpa människor som har haft riktig, riktig otur.

Vi vill göra allting rätt. Men trots det blir livet ibland ändå fruktansvärt orättvist. En ung mamma som hade allt står helt plötsligt ensam med två små barn och en förlamad make efter en MC-olycka. En ensamstående tonårspappa som inom loppet av några år råkar ut för hjärtinfarkt, bilolycka, allvarlig infektion och en cykelolycka klarar inte längre av att jobba eller hålla efter hemmet.

Under serien hjälper Sofias änglar olika familjer med olika problem. Det kan vara en olycka, sjukdom eller ödet som gjort att livet tagit en helt annan vändning än planerat. När man mår som sämst så kan det mesta kännas omöjligt. Men genom att börja med att göra i ordning hemma, kan Sofias änglar förhoppningsvis skapa en nystart och vända livet till det bättre.

Sofia Wistam är en av Sveriges absolut mest rutinerade programledare. Hon har lett allt från frågesporter och lekprogram till glittriga galor, men detta är en helt ny utmaning för henne. Johnnie Krigström och Mattias Särnholm har byggt hyllor och klistrat fondtapeter i otaliga svenska hem, men får här använda sina hantverkarkunskaper för att hjälpa människor som verkligen behöver det.


Supertramp – Give A Little Bit


/F


Kommentarer
Postat av: onkis

Gissa vem som grät i nästan en hel timme?

Gisses vilket bra program, måste ses på tisdag..

2011-01-30 @ 21:40:10
Bloggadress: http://onkis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Trackback


Follow on Bloglovin